Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
С клюва течет пенная жёлтая слюна, глаза красные от ярости, ноздри раздуваются с каждым вдохом издавая громкий свист, резкие движения головой влево вправо, чтобы выбрать неожиданный идеальный угол атаки, лапы медленно переступают подпружинены и готовы дать толчок, для фатального броска. Крыльями показывает что он хочет сделать и на сколько частей.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи є можливість. В мене в Україні померла мама. Треба повертатись, вирішити справи. Я купила квиток з вінніпегу на 28, а з торонто потрапив вигідний чартер на 3 . І мені треба тепер десь перебути 6 днів. Може підкажете недорогі пожобові кімнати. Або чи поселять в готель, якщо я не користувалася у вінніпещі федеральною допомогою поселення. Чи селять ще вщагалі. Дякую
-
Селять в Торонто, але ви вже не вперше в‘їжджаєте в Канаду, тому не підпадаєте під умови Звісно, можете пробувати, а раптом як будуть місця то поселять 🤷♀️
-
Доброго дня , питання до дівчат , як ви находите роботу ? І чи найшли ? допоможіть знайти роботу моїй дівчині, бо 2 місяці шукаємо індіди , торонтовка , вооопще для жінок робіт нема, може хтото щось порадить, дякую
-
Продам термо сумку для работу в Uber очень качественная и удобная долго держит тепло и форму ( есть боковые вставки ) молния очень крепкая в отличии от более дешевых аналогов. Думал работать но нашел постоянную работу , совсем новая покупал за 100$ с доставкой на Амазоне продам за 70$
-
Добрий вечір Продається Mercedes Benz b 250 -2013 року ,в гарному стані,кому цікаво пишіть . Допомагаємо в придбанні машин в аукціонах Канади та Америці ,(ремонт ,документація ,регестрація)
-
Привіт усім! Ми хочемо запропонувати вам захопливу та незабутню подію для вас та ваших дітей - виставу-казку “Таємний Агент Шмяк”, яка відбудеться 21 травня о 15:00/3 p.m. за адресою 516 The Kingsway, Etobicoke, ON M9A 3W6. Ця оригінальна дитяча казка стане дійсно унікальним досвідом для вашої родини. Наші талановиті актори зроблять все можливе, щоб наділити вас незабутніми враженнями та поринути в чарівний світ казки. А ще, ви зможете поспілкуватись з акторами та дізнатись більше про процес створення вистави. Не пропустіть цю чудову нагоду провести час з вашими дітьми та отримати масу задоволення від нашої вистави-казки. Будемо раді бачити вас у численній аудиторії! Живімо, творімо й надихаймо❤️
-
В березні б так давали) всі ломанулись як в останнє в Торонто тоді.