Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Героям Слава! А до CELPIP готуєте?
-
Зверніться в food bank)
-
Вітаю! Маю питання до батьків дітей шкільного віку. Хто проживає в Етобіко та в кого діти ходять в школу місцеву, що ви можете сказати про освіту та про самі школи? Вартує розглядати чи дивитися інші райони? Дякую
-
Доброго дня! Зовсім скоро (22 травня) плануємо летіти в Торонто. Підкажіть, які ресурси найкращі для пошуку житла – фейсбук маркет place чи інші вебсайти. Знаємо, що більшість вимагає довідку від роботодавця та кредитну історію. Оскільки ми вперше летимо, в нас цього немає. Також можливо підкажете хорошого рієлтора. Шукаємо 2бедрум (або 1бедрум + ден) квартиру в районі downtown/ або поблизу. Буду дуже вдячна🫶🏻❤️
-
Доброго дня Можливо хтось збирав документи на піар?Маю декілька питать
-
Привіт, я майстер манікюру, досвід 6 років💅🏻 Кому потрібен якісно виконаний манікюр, пишіть в приватні повідомлення Рада буду познайомитись 😉
-
Завтра вечером прилетаю. У кого-то есть контакты людей, которые могут сдать жилье до 50 CAD$ в сутки?
-
Друзі, підкажіть будь ласка. Якщо не взяти в аеропорту у офіцера ворк перміт. А віза саме ворк перміт. То що буде? Чи хтось прилітав до Канади на кілька днів та повертався ? Питання в тому що віза стоїть ворк перміт. А мені треба наскільки днів та повернутись додому. (Ні, я не за грошима))))))))). Але хочу оставити можливість повернутись через рік і тоді зробити вже всі документи.
-
Та проблема, что я не собираюсь пока оставаться. Я на несколько дней. Не было планов и времени проходить осмотры и документы все делать. А я так понимаю что верк пермит обязывает пройти мед осмотр. А это надо делать налоговый код. Или не надо его делать. И хочу оставить возможность вернуться потом в течении года. А сейчас несколько дней важный визит. Не за деньгами ))))))