Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я тут живу, і можу судити з власного досвіду, коли ти знаєш що доплативши зверху 150 доларів отримаєш апартаменти втричі кращі за мої, розумієш що вони того не варті) і сам бачив як з мого будинку 3 сім'ї українців зїжджало, здається їм це набридло і вони почали погрожувати, тому ніякому українцю не рекомендую сюди заселитись
-
105 Isabella street, плачу за апартаменти 2400+ комуналка, будинок будований ще в 70-90ті роки минулого століття, немає ні басейну, ні консєржа, ні спортзалу, нічого, рахунки за комуналку то треш, спочатку приходили нормальні рахунки від Toronto hidroelektrical system, максимум 60 доларів, а потім якісь інші рахунки з 200 і більше доларів, питав у лендлорда так він сказав що це ми так комунальними корумтуємось, хоча це не можливо, бо з ранку до вечора ми на роботі, за що саме ці комунальні він не казав, відповідь було типу "це на загальні потреби", оминайте будь ласка стороною дану будівлю) всім добра
-
Навзаєм 🌙✨
-
Ок,якщо буде потрібно ,звертайтеся,добраніч.
-
Дяка, вже вирішили :)
-
Можу допомогти відправити кошти ,але в Чернівці,без комісії .
-
Вітаю☺️ Як ви вирішували питання по ренту житла по прильоту в Торонто ? Майже у всіх об‘явах пишеться про необхідність мати довідку з роботи та кредитну історію.. І паралельне питання :чи платні послуги рієлтерів ?І,можливо,хтось може порадити непоганого спеціаліста?
-
ОНЛАЙН ШКОЛА ПРОГРАМУВАННЯ 📀 💻 Ми молода та супер-потужна школа програмування для дітей від 7 до 17 років! Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ: 📀Дитина постійно сидить у телефоні, і користі з цього не має? 📀З’являються улюблені заняття, але пропадає мотивація? ✅Рішення є: Запишіть її на наші онлайн-заняття з програмування і не тільки! 🎮Знаходимо індивідуальний підхід до кожного учня, з нами весело та цікаво! ☝️В нас є курси на будь-який смак: від курсу з фото редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр(Java, Python). А також є мега цікавий курс 3D моделювання Давайте разом почнемо проводити час з користю! Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
-
Друзі, звіт від снайпера розвідки ЗСУ, а саме розвідроти 58ОМБр! Боєць дуже всім дякує за розуміння і надважливу підримку в цей час!!!Сума збору становила 19000, зібрали 19500. Пара бронеплит 19095 грн, доставка в Слов'янськ 195 грн, решта в розмірі 210 грн пішла на збір бійцям 117ОМБр на рацію. Всім, хто долучився, величезна подяка і повага!!! Подяка від мене за довіру!!! Все буде Україна 💪💪💪
-
💫Психологічна підтримка для дітей і дорослих💫 Обовʼязково звертайтеся, якщо: 🔥Ви розумієте, що психологічно не справляєтеся із навантаженням. ❓Турбує питання самооцінки і власної самоцінності. 🔥Вашій дитині важко адаптуватися в новому місті, школі, компанії однолітків. ❓Ви перебуваєте у стані тривоги, стресу, апатії або ж маєте прояви депресії. 🔥Важливо навчитися сприймати і любити себе. ❓Вам, як батькам, потрібна консультація для покращення розуміння дитини. Пропонуємо: ✅Індивідуальні консультації з психологом ✅Коло підтримки у форматі мінігруп. 💯Пишаємося тими, хто піклується про своє ментальне здоровʼя в першу чергу! 💫Ставте «❤️» на це оголошення або пишіть нам у приватні повідомлення і ми обовʼязково знайдемо найкращий варіант саме для Вас!
-
Привіт) Кілька днів в Торонто Підкажіть, доступні продуктові магазини тут Можливо риночки, тощо