Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Paysent
-
Ринок щосуботи на перехресті Бургантроп-ВестМол
-
Квартира с Спален: 2 и Ванные: 1 Lawrence Ave W, North York, ON M6L, Canada Торонто. Пропонується в оренду простора квартира з великою спальнею, величезним лівін-румом, який можна зонувати на ще одну спальню і лівін рум. Квартира частково мебльована. + неймовірна тераса з видом на Weston lions park. У ванній кімнаті вікно). + можливість паркомісця за додаткову оплату. + поруч муніципальний басейн (для дітей) + парк + прокат велосипедів Ціна: 2500 CAD/місяць (з комунальними). Перевагу власник віддасть парі. Але розгляне й інші варіанти. Головне щоб потенційні орендарі мали 4166241314 Dmitrii
-
Если это не бан, я тогда не знаю , что такое бан здесь
-
Доброго всім часу доби Може комусь буде корисно, хто ще не приїхав. Tip 1. Для користувачів Apple. Краще закенселити заздалегідь будь-які підписки у AppStore, які у вас є перед приїздом у Канаду. Бо для того, аби змінити регіон, вони мають бути не тільки «canceled», але і «expired». Так пояснили на дзвінку у Apple Support. Tip 2. Краще купити нову SIM-карту зразу ж у аеропорту. Потім потрібно буде шукати роздрібні точки, а це додаткові проблеми Потім, якщо захочете поміняти оператора і тариф, можна буде це зробити, зберігши свій номер. Tip 3. Варто подбати про перехідники з європейських на американські розетки, аби у вас вони були ще до приїзду. Я ось про це знав, і всеодно взяв замало:)
-
Рекомендую канал для вивчення англійської для початківців 🤩t.me/Einsigtt
-
Усім привіт🙋🏼♀️ Ми шукаємо 10 моделей дівчат на фотосесію під час події❕📸 🗓Відбудеться сама подія 23.06 ⌚️З 21:00 до 3:00 Вимоги❗️ 19+ Стильний дрес-код, підбори. Якщо ти хочеш легко підзаробити, приєднуйся до нас, тебе чекає крута атмосфера☺️🪅 За детальнішою інформацією, пишіть в ЛС)
-
Не вгадав. Я там підписаний
-
Enterprise