Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Порекомендуйте логопеда з України для дитинки будь ласка. Для очних зустрічей
-
I'm a girl, I'm 20, I'm looking for a job in Toronto (Downtown, North York, Etobicoke) I know below average English (I understand I can hardly say anything, just a couple of words) I apply to help a waiter in work, a dishwasher, cleaning, factories, warehouses, I also consider, guys who knows the numbers where they hire please write in private messages 6475404665
-
Что за пиздец, почему они за ним бегают в пол силы и дают возможность чтоб он ребенка ударил ножом? Девушка которая на пробежке убила просто, как будто всем все равно 😨 и мамочки с детьми которые до сих пор находились на площадке пока он так бегал несколько кругов Я в шоке 🤯 что с этим миром
-
Мало крипты скамят прост, раслабились
-
але так,люди які просто пробігли поруч,на пробіжці….
-
Мені здається,що бігають у пів сили із за страху бути вбитими,бо ти не знаєш,що очікувати від людини,а поки так бігають,є час визвати поліцію
-
Доброго дня ! Я косметолог-естетист та майстер перманентного макіяжу. Маю медичну освіту та великий досвід. Запрошую до себе на різні косметичні послуги та перманентний макіяж. Працюю в Торонто (центр) та Гамільтон (центр). Із задоволенням відповім на всі питання в приватні повідомлення. Частина моїх робіт на моїй сторінці у фейсбуці та інстаграм www.instagram.com/invites/contact/?i=1xt5llcxu51nn&utm_content=rdx0a04 www.facebook.com/maksym.borodiienko
-
-
t.me/+By9fXsvAnfxkMjc0