Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Бачила просто публікації в фейсбук , думала мож є хто має особистий досвід 😅
-
Всім добрий вечір, хто має знайомого ортодонта?
-
Шановні українці та всі ті, хто підтримує Україну в її боротьбі з російським агресором! Звертаємось до вас об'єднатись від 19 до 23 червня на пікеті проти свавілля росіян, проти вбивств цивільних мешканців, проти знищення українських міст і селищ, проти забруднення наших чорноземів отруйним бойовим залізяччям, проти цинізму і підлості московської влади! Адреса: 60 St Clair Ave E, Toronto Закликаємо всіх, хто має можливість - прийти на пікет. Відмітьте дні і години, коли зможете бути присутніми. forms.gle/KGre2xMABV2joM4o8 Організовано з ініціативи Ліґи Українок Канади відділ Торонто та за допомогою Ліґи Українців Канади та Спілки Української Молоді Канади. Акція підтримана Конґресом Українців Канади відділ Торонто.
-
Предоставляю стабильную работу удалённо, кому интересно, отпишите
-
Хто прилетів нещодавно? Готель дають на 2 тижня? Наприклад сімейній парі без дітей. Далеко селять від центру Торонто?
-
Героям Слава! Мій брат Віталій Біляк - воїн, доброволець, який виганяє всю нечисть з нашої України вже з 2016 року! Нажаль,сьогодні Віталік сам потребує нашої з вами допомоги🙏 22.04.2023 неподалік Кремінна під час повернення з бойового завдання, авто підірвалось на двох протитанкових мінах. Авто відкинуло на 20 метрів та перевернуло на дах. Втратив ліву ногу, має безліч великих переломів кісток ніг, рук, обличчя, щелепи, пробиту легеню та багато осколкових поранень. На жаль, ліву ногу відірвало одразу, проте лікарі зробили все, щоб врятувати праву ногу та ліву руку. Попереду - лікування, довга реабілітація та протезування. Дякую всім хто долучився та долучається до його лікування та повернення до нормального життя🇺🇦 Ми з Вами не маємо право залишати в біді тих, хто виборює свободу та мирне небо для нас з Вами! Номер карти : 4132827021312268 Віталій Біляк 4149499144406301 Стефанія Біляк (мама)
-
Всім привіт, звертаюсь до вас з таким, доволі дивним запитанням, але шо є, то є 😅. Коротше, я отримав допомогу 3000CAD по програмі CUAET десь 2 тижні тому і, ось в чому питання… Чи є якісь обмеження, типу що я не можу виїзджати з країни деякий час після отримання цієї допомоги, чи нє?😂
-
Доброго дня! Якщо я заїду до Канади на 4 дні у серпні та отримаю дозвіл на роботу, але не встигну зробити повний з медоглядом і потім поїду до 10 жовтня (пройде лише 2 місяці і в жовтні я зроблю повний), чи пустять мене до країни у жовтні?
-
Вже скоро🍾 “VIP BUSINESS PARTY” з розіграшем Track tour на McLaren 🏎🔥 Так так, ми вирішили знову розіграти для вас поїздку на крутому спорткарі😏 Окрім цього, на вас чекатимуть інші цікаві розіграші, класна музика, неймовірна атмосфера і фотозона біля McLaren 📸💥 Також, на нашій party будуть присутні більше 8️⃣0️⃣ бізнес-людей💼, з якими ви зможете поспілкуватись, дізнатись все, що вас цікавить про бізнес та обговорити бізнес-ідеї 🌟 І не забувайте, 🍾безкоштовне “Prosecco” для дівчат, а також вхід для 👩🏼 на підборах безкоштовний цілу ніч, без підборів 🆓 до 23:00 Чекаємо на кожного 🥰 🗓23.06 ⌚️21:00
-
У кого сколько занимало получение Temporary Visa? Мне апрувнули за 6 дней и за 6 дней влеили визу в паспорт, а жене уже 30 дней не апрувнули даже ещё. 20 дней уже прошло, я звонил, сказали просто дальше ждать. Была ли у кого-то такая ситуация? Нужно улететь, поэтому блочит.
-
Це дуже добре!) мені тількі одного 😂😂