Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Але «могут также поступить» це не 100% що продовжать! Якщо є якесь офіційне джерело інформації то можете показати його! Дякую.
-
Добрий день , шукаю кімнату , торонто , бюджет до 1к
-
Понял, спасибо
-
если не пользовались еще этой услугой, то 100% дадут , только не выходите из аэропорта и подходите к ним
-
Кто знает, я 13 июля лечу в Торонто, мне сказали что сейчас уже могут не давать отель на 2 недели, это так? Или дадут 100%?
-
Еще вопрос. Где лучше деньги держать, и какие? Я сейчас в Варшаве, у меня нал в долларах, так и ехать в Канаду с налом?
-
Если не сумка спорт и не чемодан так и едь
-
Благодарю)
-
Можна і так. Я колись їздив так, перевірили мене на пересадці десь у европі в приватному середовищі, так як я віз кєш прикріплений до штанів. Це все. Якщо везете менше ніж 10к канадських. А більше, то просто треба декларувати у червоному коридорі в аеропорту Канади (Пірсон наприклад)
-
Скажіть, будь ласка, а чи треба мати якісь документи для цього процесу декларації про походження суми чи просто пишу наприклад що везу 30к$ і все?
-
Нужна квартира с августа на месяц - два для одного человека, может кто временно сдает
-
Добрий день, у зв'язку з переїздом здаємо субаренду квартиру в якій жили (з середини липня) .Є згода власника квартири.Квартира знаходиться в Етобіко . Кухня студія +спальня, в квартирі є стіралка і сушка ,залишаємо всі меблі і посуд .Є одне паркомісце.У будинку є тренажерний зал,басейн,гостьова кімната,тераса. Потрібно заплатити два місяці оренди і мати кредитний рейтинг або гаранта