Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Можливо комусь буде необхідно, хто придбав авто або збирається придбати, пишіть, допоможу в оформленні страховки на машину /car insurance! Допомога з переоформленням авто, безпекою (safety) та оцінкою щоб заощадити ваші кошти!
-
04.12 буду летіти з Варшави
-
Так якщо аеропорт не міняти та з терміналу не виходити... Але для ЮК можуть бути свої правила. Раджу подзвонити в авіакомпанію
-
Где нужна виза нельзя
-
Дівчата і хлопці хто майст чи займаєтесь улюбленою справою чи шукаєте майстрів наприклад б’юті майстри, тату майстри, фотографи та інше напишіть мені скину вам посилання на телеграм групу, група відкрита для об’яв в понеділок і в п‘ятницю
-
Ірландія для українців дає в’їзд нормальний Якщо в вас транзит, то тим більше проблем не буде )
-
Офіційний дилер Канади. Вам потрібна машина? Без проблем будь-яка машина з пробігом та без. У нас є величезний вибір автомобілів різних марок та моделей. Допомога в отриманні кредиту для людей з будь-якою кредитною історією, а також для новоприбулих З усіх питань телефонуйте або пишіть на мій номер 4166241314🇺🇦🇨🇦 Ми знаходимося у Brampton
-
Хто цікавиться йогою або хоче розслабитись та можливо знайти нових подруг 🌊☀️
-
Добавтесь в Торонто girls сегодня два объявления видела, что ищут соседей
-
Доброго вечора, хто знає де можна знайти дешевого стоматолога? Або якісь спеціальні місця для українців?
-
Торонто(High Park area) 1 million +