Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Извинись.
-
Більше року тому, моя маленька донечка Соломійка захворіла на рак. Нейрообластома, 4 стадія, метастази в кістки скелету. Моя дитина намагається вижити. Бореться з цією хворобою. За цей рік вона пройшла дуже важкий шлях. А я за рік пролила безліч сліз та страждань та постійний страх за її життя . Хвилювання яке не лишає тебе ні на хвилину. Не знаю чому на її маленьку долю випали такі випробування. Соломійка щодня каже мені, що хоче бути здоровою дівчинкою і ми впевнено ідемо до мети , але у нас не вистачає коштів . Просимо усіх небайдужих людей про допомогу для нашої маленької донечки . Благаємо подарувати їй життя та радість дитинства. Мирного неба усім . Нехай Господь оберігає кожне маленьке життя на планеті .. Номер картки для допомоги 5167803256426532 Сума яку потрібна зібрати для порятунку дівчинки на 30.06.2023 становить 702 500 грн
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ Вже СЬОГОДНІ О 15.00 будуть робить 3 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 3500 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 5355_5711_1283_8560 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
-
Циганє вже на світлофорах не збирають?
-
Всім привіт, є ще 2 вільних місця на вихідні, виїзжаємо за Торонто завтра в неділю вертаємось, бажаючі пишіть в Лс
-
Цигарки по 50 доларів за блок 10 пачок Кого цікавлять пишіть
-
Anfame di veetaw
-
Підкажіть страхову, де дешевше коштує страхування тената