Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
сюда мало сенсу їхати якщо нема вже готової роботи від 30 баксів, ну за 30 баксів можна жить і відкладать по 500 долларів в місяць і так 2 місяці працювати щоб відкласти на білет додому але то таке, в Європі більше можна заробити нашим людям ніж тут відверто кажучи. Особливо десь в Германії будівельникам вообще ідеально - і легко працювати порівняно з англомовними країнами де треба їб*шити тут день як в Європі тиждень, так ще й житло дають безкоштовно з транспортом. Зараз я вот захочу полетіти додому наприклад і мені житло треба платить, якщо ні то потім опять геморрой з контрактами на рік, кредитними рейтінгами і транспортом.
-
Во первых - вы доказали мою теорию ))) Как и писал выше - вы эмиграционный адвокат как и все нижеподписавшиеся под вашими словами и ненавидящие простых украинцев. И конечно же если законы примут, у вас уровень дохода существенно упадет. Ну или будете и дальше завозить индусов по учебным программам. Во вторых - я не говорил что надо ничего не делать и ждать !!! Если я так говорил - сделайте скрин и покажите не голословность своих слов. Все что вы пишете, я согласен с каждым словом последнего поста. Что надо учить английский, и работать на работе которая подходит для ПР. И ознакомится за ранее с условиями по какой программе возможно подаваться. НАПИШИТЕ МНЕ ГДЕ Я ГОВОРИЛ ЧТО ЭТОГО ДЕЛАТЬ НЕ НАДО !!!
-
Доброго дня шановна Громада! Ми займаємось перевезенням по місту та в інші провінції, пакуванням, доставками різного формату та габаритів!, перевезення строй матеріалів, вивіз на смітник , тощо )Онтаріо! Ми працюємо 24/7. З кожного замовлення , частина грошей йтиме на підтримку ЗСУ. 6472851063- Богдан 2893381720- Даниїл
-
Тут справа не в том, що кожний вправі обирати де розпочати нове життя.. бо комусь легше насправді в Європі, поки інші мріють про Канаду. А про то, що не треба жити марами, що можливо залишитися будь де, по власному бажанню. Нажаль є закони, та вимоги, що до імміграції
-
-
Простите, вы на Раша та работаете? Откуда такое мастерство искажать сказанное? Доказательство встудию где выражается ненависть к украинцам, где предлагается сюда не ехать или уехать.. искренне надеюсь, что адекватные люди не будут вас слушать, а примет правильное решение и соответственно действия.