Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт Якщо коротко, то в мене зараз дуже важке становище, через ракетну атаку на Львів, в нас дуже постраждала орендна квартира, ми мусили орендувати іншу, ще й котика поранило склом, сильно, йому робили операцію, зашили рану, через це грошей критично не вистачає, я не прошу багато, кому не шкода, будь ласка надішліть мені 10-20 гривень, на їжу, маю всі докази своїх слів, надішлю довідку впо та паспорт, розповім все у особистих повідомленнях, 5375 4112 0718 8330 дякую ❤️🇺🇦
-
Вітаємо Яна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
@yevhenmiahkov [5980286624] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 16/07/2023 20:20.
-
maps.app.goo.gl/NdfpQw39YPCBLXd58?g_st=ic
-
Доброго дня шукаю кімнату в Етобіко . бажано біля метро Кіплінг . хлопець 23 роки .
-
❗️❗️❗️UPDATE**❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️ ЗМІНА АДРЕСИ! ➡️➡️➡️3566 Kilmanagh Rd, Mississauga, ON L5A 2V6 🙏*Ми приносило вибачення за незручності. В день проведення Ярмарку, будуть відбуватися ремонтні роботи на дахах офісів, саме там де мав бути ярмарок. Тому заради нашого з вами здоров'я та зручності, ми змінили адресу. * Скасовується танцювальний сюрприз від Easy Dance Studio, так як на новому місці проведення ярмарку, не має багато місця для танців, нажаль. Але наші чаріні дівчата та хлопці, заспівають для вас о 1 p.m. 💙💛Український ярмарок Приходьте з родиною та друзями Приводьте не тільки українців, а всі нації - щоб всі зкуштували нашу смачну кухню, познайомились з нашими щирими серцями і нездоланним духом українського народу. Всі гроші підуть на потреби хлопцям на передовій зі звітністю. Вас чекатимуть: 🇺🇦Борщ в казані- зварений на вогні 🇺🇦неймовірно смачний шашлик 🇺🇦голубці та інші найсмачніші страви та смаколики. 🇺🇦Нові патріотичні футболки, худі, горнятка, значки, магнітики, віночки та інші сувеніри 🇺🇦Виступи наших талановитих професійних артистів. Початок о 13.00 Будемо раді бачити кожного з вас Разом наближаємо Перемогу!
-
Ого, делают прогресс
-
Не знаєш чим зайнятись ввечері і шукаєш компанію? Сьогодні о 17:00 барбекю на woodbine beach 🥩 Багато різного мʼяса, смачні закуски та потужна колонка 🔥 Цікаво? Пиши в особисті
-
Кто хочет снимать квартиру в центре, даунтаун, либерти виледж, паркдейл. Можем вместе делить ее 50/50. Парень 18 лет✌️
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, який є найбільш дешевий шлях (окрім коиусь перндати)))) перевести американські долари з України в Канаду
-
Продам дордаш с личной встречей. Пишите Даю гарантию
-
Доброго дня! Пост для тих, кому необхідно ЖИТЛО НА 2 ТИЖНІ для однієї людини З 17-го липня по 31 липня у Норс Йорку є окрема мебльована кімната з окремою ванною, за символічну суму. Дуже гарний район, хороший власник, але на короткий термін, так як я виїжджаю раніше і власник має можливість зараз підсилити. Кому необхідно житло дуже терміново - є така можливість. 🏠 Пишіть у особисті)
-
Людьми