Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, я Олег, фотограф. Шукаю моделей для зйомки у подібному стилі (18+ років, серйозні та відповідальні). Наявність модельного досвіду необов'язкова. Зйомка безкоштовна, на умовах ТФП (ви нічого не оплачуєте, отримуєте фото з обробкою в електронному варіанті). Планую фото в Торонто (GTA - North York, Etobicoke, Toronto), outdoor (озеро, парк). Зі всіма питаннями та деталями чекаю в приват Мій інстаграм та приклади фото скину в приват
-
Привіт а можно і мені контакт
-
Доброго дня) Я сертифікований бровіст, також роблю ламінування та фарбування війок. Шукаю моделей на відпрацювання і створення портфоліо. Завтра будь-яка процедура - 20$ Приймаю клієнтів в Торонто, 2 хв від Bathurst St., 549 Bloor Street west. інстаграм: brows.lashes_anastasiia
-
В кого есть контакт укр Мовної людини с імміграційних питань щодо отримання pr?
-
Вітаємо Даночка🌸, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Здравствуйте, меня зовут Роман. Мне 18 лет. Ищу работу. Повар 4 разряда по образованию. Имею водительские права. Из Украины. Нахожусь сейчас в Торонто. Владею немецким и английским языками.
-
Вітаю, Мене звуть Анжеліка (клінічний психолог). Проводжу онлайн консультації (для дорослих та дітей від 10 років). Пропоную першу консультацію безплатно (для українців). Кожна наступна - 50 CAD (подана ціна виключно для українців). Працюю з наступними питаннями: - депресія; - стосунки з близькими (в парі, сім'ї, з дітьми, батьками); - булінг, self-harm; - самооцінка; - страхи, тривога, стрес, апатія; - емоції; - панічні атаки; - робота; - утрата; - імміграція. В разі додаткових питань, пишіть в приватні повідомлення. Всім миру та гармонії.
-
Вітаємо Angelika, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо IVAN/, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
підскажіть місця де роблять звичайний масаж і вони працюють з страховками ?)
-
Вітаємо Дмитро, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо К, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Aнна ☀️🍀 💓, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Natsumi, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇