Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо ., 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт👋🏻 Я вчитель АНГЛІЙСЬКОЇ мови вже 5-й рік! Понад 150 учнів залишилися задоволеними своїми результатами після навчання зі мною📝 Зараз знову триває набір діток віком 6-16 років на індивідуальні та групові заняття❗️ Особливий підхід, посмішка на обличчі після заняття та відмінні результати гарантовані💯 Кількість місць обмежена, тому встигніть записатися на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття📩 Крім того, ми завершуємо набір ДОРОСЛИХ на навчання, залишилося 10 місць✏️ тож ми чекаємо на Вас! Заняття проводяться ОНЛАЙН Давайте вдосконалюватися та навчатися разом🤍
-
Вітаємо Шопен, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Sasha, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі, можливо хтось би зміг долучитись до завтрашніх дебатів про штучний інтелект. Маємо 2 місця (Завтра, субота, 13:00 (Торонто) 20:00 (Київ), онлайн
-
Вітаємо 123, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Viktor, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго здоров'я.Прошу вибачення за неосвідомленність,я не є великим практиком в користуванні інтернетом, але хотів би отримати відповідь на запитання - я маю туристичну візу, але хотів би, після того, як достануся до Канади,отримати робочу,з правом працевлаштування,чи це можливо?
-
@YashaZubchik [705128076] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 21/07/2023 19:41.
-
Всім привіт. Допоможу придбати перше авто в Канаді, а саме в Торонто та в Кітчинері. Оскільки мій брат працює в Торонто на ринку автомобілів понад 5-ть років, ви зможете отримати відповіді на всі свої запитання. Дилершип, який він представляє, має в наявності понад 200 автомобілів. Реєструйся на тест-драйв, або для зворотнього звʼязку forms.gle/rUMCECeg2oXFxSDD8 Або ж просто пишіть мені приватним повідомленням.
-
Шукаю роботу в Торонто)
-
Доброго вечора Потрібна машина на драйв тест на вівторок Буду дуже вдячний за допомогу
-
Всем привет, кто работает на заводе, или на складе. Какая у вас зарплата? При поиске таких работ, сколько нужно чтобы платили? Предложили работу на складе, 2800 в месяц, если взять доп час, 3300-3500, тут везде такие цены, или стоит что-то другое смотреть?
-
5 дней?