Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Аліна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня ,хто знає де в Торонто можно зробити РЕНТГЕН 🩻???
-
Накрутка Instagram(Подписчики,Лайки,просмотры видео/сторис,комментарии. Telegram услуги: накрутка(Подписчики,реакции,просмотры,комментарии. Tik tok услуги:(просмотры,Лайки,Подписчики комментарии. YouTube услуги:(просмотры,Лайки,Подписчики. Цены очень приятные и низкие,(без обмана) за доп информацией и по всем вопросам в ЛС.
-
Вітаємо OLENKA, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня, шукаю людину для суспільних тренувань у тренажерному залі. Живу у North York. Тренуюсь вже декілька років, якщо ви початківець без проблем допоможу втягнутися у тренувальний процес.
-
Привіт! Якщо ви шукали спосіб отримати додатковий дохід, працюючи вдома, або розпочати нову кар’єру. У мене є ідеальна можливість для вас! Індустрія віртуальних помічників розвивається, і я отримав багато мудрості та знань, якими хотів би поділитися з вами. Якщо ви хочете дізнатися більше про те, як стати віртуальним помічником і як почати, будь ласка, напишіть мені в DM!
-
Привет! С компанией 3 парня ищем 3х комнатную квартиру в хорошем, новом доме в районе лейк шор, шор бриз (этобико), бюджет 4000-4500$. Только официальное трудоустройство и хорошая кредитная история есть лишь у одного. Я работаю за кеш, 3й еще не прилетел в Канаду. Подскажите, кто что может пожалуйста.
-
Вітаємо Olena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Алина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Аліна [5952875160] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 24/07/2023 23:23.
-
Скаргу надіслано
-
Бан
-
Порадьте будь ласка , або підкажіть , чим їхати до Ніагарського водоспаду? Можливо є хтось хто возить приватно? Живемо в Mississauga.