Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Бо екзамен це стрес для дитини. В Канаді це тест саме для спеціалістів на розуміння рівня знань дитини, щоб розуміти яким чином їй допомгти. Тут не Україна, де учень для школи, тут школа для учня. Дитина їде по куаєт це розуміють. Буде надана допомога влаштуватись до школи і адаптуватись. Кредіти можуть бути зараховані при наявності табелів, чи свідоцтв. А можуть бути і не зараховані. Це на розгляд консіла. Медична карта може бути, може і не бути. Бажано мати свої щеплення, бо вони щеплять дітей час від часу безкоштовно по віку, ща бажанням. В школу все рівно зараховують за адресою проживання та за віком. Адресу потрібно підтвердити документально. Якщо дитина не встигає набрати потрібні кредіти, можливо це зробити влітку, 2 додаткових курси. І можливо взяти додатковий рік навчання, після 12 грейду. Або семестр. Католицька школа має свої вимоги.
-
Підскажіть , хто вже будучи в Канаді за програмою cuaet отримав U4U в США. Питання як ліпше їхати до Америки, Літаком чи автобусом? Бо чуємо що багато звертають, не відомо по яким причинам. Хто має вже досвід буду вдячна за інформацію. Всим гарного настрою.)
-
Привіт можливо хтось знає українських працівників у td банку . ? В Торонто, North York … дайте знати будь ласка
-
Усім привіт, мене звати Наталя. Я майтер манікюру зі стажем 5 років , роблю безпечний та якісний манікюр . Манікюр + гель лак 40 $ Буду рада знайомству ❤ 📌Місце : Toronto North York ON , Talent Crescent Писати у приватні повідомлення🌸
-
Вітаємо Маргарита, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ви все чудово розписали)) Я тільки єдине що не зрозуміла, чим я плутала людей у свої відповіді Але сподіваюсь це питанням вичерпано) У нас під будинком паблік, але пощастило з католицькою не далеко від будинку, підемо туди скоро)) В католицьку також просили принести договір оренди, але там багатьох діток відправляли і за годину їзди від дому😵💫
-
Ми плануємо на машині. Тому що багато речей. Але якщо у вас не так багато, то рекомендують літаком. Все одно американські прикордонники більш прискіпливі, немає різниці де, але кажуть що, ті хто в аеропорту сидять мають більш лояльний психотип. Особиста думка. І там, і там може бути нюанс непередбачений.
-
Там, хлопець 16 річний питав за школу, за дозвіл на перетин кордону без батьків, то було б дивно, як би він не мав паспорта. По суті питання, це вже розумово доросла і самостійна дитина . І я так зрозуміла, що він сам себе і до школи буде влаштовувать. Це по перше. По друге! Програма куает для українців, які потерпають від війни. Не всі діти змогли отримати табелі, свідоцтва, медичні картки, тощо. Є такі, що в тапках на босу ногу бігли і потім по півроку не навчалися ніде. Є такі що батьки в ЗСУ, дитина їде сама. Як Ви думаєте, їх тут не взяли до школи? То я відповіла хлопцю, що бажано мати, але необовʼязково, бо буде тестування. Тестування саме для допомоги, не для стресу дитини, яка і так пережила багато і всі це розуміють. І в школу візьмуть. Ситуації і локації з яких їдуть українці різні. Програма, насамперед, оріентована на тих, хто потерпає від російської агресії із бажання підтримати. По третє, не є фактом, що католицька школа краща за паблік. Місцеві кажуть що середня школа може бути і так, а от хайскул треба добре дивитись. То може повивчайте відгуки, час ще є до вересня