Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Chris, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрый вечер! Подскажите толкового ювелира по Торонто, Please 🙂
-
Всем привет,есть такие кто сдавал экзамены millwright или heavy duty mechanic??? Напишите в личку пожалуйста очень надо
-
Вітаємо Elizaveta, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
мне приходило, я за 5 минут не смог разобраться и отложил на потом
-
так этож мне должны вернуть а не я им
-
не, еще не начинал
-
Позвоните им и все, только повисеть на линии прийдется немного, потом за пять минут даете нужные данные в телефонном режиме и свободны
-
Привіт, склалась наступна ситуація: мій знайомий подався на візу і все було добре. Після 15 липня, коли закінчилась програма на імейл прийшов лист з інструкцією на запис біометріі, але доступ, щоб зайти в свій кабінет зник. Сайт перестав існувати. Чи в когось є така сама проблема і можливо хтось зміг її вже вирішити?
-
Друзі, може хто знає гарного мануального терапевта, ногу заклинило, болить страшенно, у місцевого масажиста були, толку нуль, а найближча дата до лікаря 15.08. треба так щоб він міг хруснути))))