Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Біля US посольства пара рускіх з прапорами (30 хв тому була), хто хоче - можете привітати
-
Вітаємо Oleksii, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Якщо це і був би фейк, вихлоп з нього такий собі. Типу прийшли б люди і що? Ну така собі провокація
-
а вообще - да, видно по лицам - успех успешный просто прет со всех щелей от этих товарищей
-
я думаю что "була" относиться к слове пара
-
Я хотів написати "були". Можете вважати, що і фейк, ваше право
-
Дівчата, де ви купуєте фарбу для брів і вій?
-
Тільки зараз вернувся з Service Ontario, і не є правдою, що тут пишіть, що непотрібні документи для OHIP. Список нижче на фото. Окрім роздрукованого подання на прийом (Appointment), треба принести оригінал WP, а також по одному документу з кожної з 3-х колонок.
-
У нас не питали умову оренди. Ми просто написали адресу де мешкаємо.
-
я не чув про історії де Дія спрацювала, просили пластик але у когось може і був успішний досвід, сходіть та переконайтесь на власні очі, так буде простіше Досить просто написати на колінці програмку з інтерфейсом, що стирений з Дії, яка буде підтягувати хрін зрозумій звідки документи не дуже складно а потім показувати це канадцям, які ту Дію ніколи не бачили... таке собі