Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
откуда такие охуевшие берутся? ты из какого города, зай?
-
"не хватає наглості тут шатати чортів канадських за те що вони зневажають войною в Україні і дають не програму біженства а ворк перміт сразу" - приехало быдло с Украины. Даун, тебе Канада ничего не должна. Когда поймешь это?
-
так в тому і проблема шо у українців хватає наглості обсирати друг друга і не хватає наглості тут шатати чортів канадських за те що вони зневажають войною в Україні і дають не програму біженства а ворк перміт сразу. Тебе не будуть розцінювати як халявщика в ТОРОНТО, де в фудбанки геліки в очірідь стають із корінних канадів. А за терпілу тебе рахувать тут будуть як українців на лейборках мужиків чи жінок теж не на вау яких роботах скажем правду. Дали одну соту того що дають другим націям в яких війна і замість того щоб цим користатись, щоб кликати сюда всіх міліони українців забирати по 3к ви щей засираєте своїх же і в спину бєте жінку яка хоче 2 тижня отельом скористуватись безкоштовним
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи можно зняти гроші в банкоматі з карти monobank?
-
Просто в моїй ситуації треба зняти готівку на не малу суму щоб заплатити за житло І цікаво чи ця комісія на якусь певну суму чи на будь яку ?
-
Так Украинцы могут абсолютно так же как и граждане других наций где война податься на беженство, я знаю людей каких-то так сделали и уже получили ПР. Хотя и эти идут сразу работать. Сидеть на жопе и высасывать из общества деньги это не идеал жизни, как минимум не у тех людей к чьему моральному компасу стоит прислушиваться.
-
де тебе раді бачити? на лейборці за 25 баксів в час? 😂 я тобі ще раз кажу - приїхав ти тепер и приїхав чувак з Іраку, рік пройшов - ти на лейборці, но може якшо толковий станеш бріклеєром якимісь, бо інакше як жить за 17 в час мінімалку?) І чувак з Іраку рік жив "паразитував" на халяву і вчився безкоштовно і вийшов після того на солідну роботу, а ти так і залишився в чаті гнобить своїх же, своїх побратимів