Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім доброго дня, їду завтра на ніагару. 🏞️ Niagara Fall's, за подробицями в особисті. 4 місця, авто маю нове та комфортне.🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Oksana, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброї ночі колеги хто зає же в Етобіко або в Місісазі є Автосервіс ?
-
Вітаємо Hanna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ Вже СЬОГОДНІ О 15.00 будуть робить 3 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 1500 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 5169155117284057 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
-
Вітаємо Гана, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Хто шукав де придбати елeктрoнки 5% і стіки для Айкoсу та Глo , цигарки с капсулами - нaпишіть в привaтні повідомлeння і я вам нaдішлю контакт на магaзин де замовляю.
-
Вітаємо Y, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт, прилечу до Торонто з вересня, чи є в кого вільна кімната, чи квартира в Etobicoke? На місяць. Також розгляну варіанти і на менше, потім переїду.
-
Ворк перміт та паспорт