Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
не книжка же? просто в формате банковской карты?
-
ничего не нужно, только права водительские и все
-
и вам все равно надо будет тест сдавать если вы в Онтарио, просто поменять права не получиться. Надо и теорию сдавать и потом на практику записываться
-
в любом случае просить подтверждение стажа никто не будет - нужны только права. Но воспринимают ли они такой документ за права - не скажу.. Надо просто идти в драйв тест узнавать наверное, вариантов не много
-
тут уже вопрос в том - принимают ли они такой формат наверное...
-
-_- Такие честно не подскажу
-
в Онтарио - нет
-
Не должны
-
Привіт, я Мохамед Ібрагім з штату Судан, штат Західний Дарфур, місто Ель-Генейна. Зараз я перебуваю в таборі для біженців в штаті Чад. Я, моя мама і моя сестра з племені Масаліт. Я не раз пережив убивство в місті Ель-Генейна ополченням Джанджавід. Етнічна приналежність, яка сталася з нами, - це сини племені Масаліт в Ель-Генейні, і зараз я хворий на нерегулярне серцебиття та столові мікроби, і я не можу робота, а моя мама хвора на п’ять хронічних захворювань, діабет, тиск, інфекції, сеча, щитовидна залоза, вологість, і я сподіваюся, що ви та моя сім’я допоможете мені.Пішки, побоюючись ліквідації ополченців та швидкої підтримки Сили на чолі з генерал-майором Абд аль-Рахманом Джумою, винуватцем різанини, що відбулася.Нарешті, жителі міста Ель-Генейна пережили важкі дні, найбільшу криваву різанину, що сталася, етнічні чистки та повне знищення міста.
-
Слава Богу за все, але ситуація катастрофічна і важка, і я дуже сподіваюся на допомогу. Клянусь Богом, я не буду вам брехати
-
мда...