Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Та да) тут як повезе З ними так завжди і усюди. В Румунії поки була, то в одній їхній кавʼярні приготувати нормально, в іншій було дуже погано, але pumpkin latte був все одно гарний
-
Дівчата привіт …. 🥰 Знаю ми дівчата любимо фотографуватися, знімати себе на відео☺️ Але проблема виникає тоді коли нема кому тебе красиво сфотографувати або ж відзняти класне відео, або ж чоловік ( хлопець ) дуже не хоче це робити 😁…. Знайшла вирішення цієї проблеми !!! Я представлю себе у ролі вашої «подружки» !! Зроблю красиві фото, відео … і проведемо класно час ! Тому дівчатка , кому цікава така послуга пишіть мені 💌… Любий час і день ( крім неділі) . За оплату домовимся 🥰 Toronto, North York
-
Вітаємо Sashka♡, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Hello, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт, збираємося великою українською теплою компанією на відпочинок на озеро, 2-4 вересня (2 ночі) - лонг вікенд, знімаємо шикарний будинок, 4-ма машинами, не вистачає 5-6 персон, скидаємось грошами хлопці 600, дівчатам по 400, їжа, алкоголь, транспорт, аренда, кому цікаво пишіть у дірект) гарного дня
-
Вітаємо Katya, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо L, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрый вечер, есть контакты риэлтора который работает по Вон?
-
Вітаємо Віка, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Igor, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇