Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Мы индусы?)
-
А какая должна быть основаная?
-
Дуже залежить. Де саме ви жили в Іспанії, де працювали, як звикли проводити час, як інтегрувались в спільноту ви і ваші діти. Іспанія це ментально інший вимір, заробити, щоб смакувати життя. Канада це заробити, щоб сплатити рахунки, а потім іще заробити, щоб іще сплатити рахунки. А от маньяна і тут і там присутня))) Якщо порівнювати Мадрид із Торонто, то як на мене, Торонто кращій. Бо є велике озеро, літо не таке спекотне і дуже приємне, є нормальна зима( для мене це важливо) Але не вистачає RENFE, сів, три години і ти вже біля океану, або десь в Монреалі. Тут все далеко. Культура їжі інша, посидіти в ресторанчику дуже дорого, а в ресторанчику на вулиці, майже нема таких місць. Кафе кон лече не смачне, треба готувати дома. Яловичина, як на мене тут смачніша. Овочі-фрукти смачніші. З рибою тут біда. Безхатьків в Мадриді більше. Вписатися в спільноту в Канаді простіше, бо більшість імігрували, для мене це плюс. Ціни зрівнювати немає сенсу, бо залежить від заробітку там і тут. Чи скучила я тут за іспанцями? Ні! В підсумку, я б хотіла більш розвинене швидкісне сполучення між містами, мабудь і все.
-
Скажіть, будь ласка, чи потрібно зараз записуватися на подачу вклеюваня візи в паспорт в візовий центр Канади в Варшаві?
-
Вітаємо Liliya, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Anya, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Natali, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
hello 💋
-
А кто-то связывался с фирмой по трудоустройству Wortex? Есть на каждом сайте, понятно русскоязычном... они там и к собеседованию готовят и все делают, но просят 500 евро или доллагов из которых 200 авансом надо дать, мол со всеми документами и платеж крайне прозрачный... это скамчик или норм контора, просто которая берет деньги за свои услуги?)
-
GUYS❗️GUYS❗️GUYS❗️ Вже зовсім скоро кінець літа і саме в честь цього🤫 ми вирішили влаштувати АФІГЕНСЬКУ вечірку під назвою👇🏻 🌟 «Exotic Summer Party”🌟 🗓️Коли? – 25.08 💵Скільки? – 20$ 💎Де? –Restaurant “Fregata” 🌃Локація? – 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4 ❗️Вхід лише 19+❗️ ✨На вас чекають:✨ Вибухові коктейлі 🍹та інший алкоголь🥃 Круті треки🎸 Екзотичні танці💃🏻🪩🕺🏻 Фото та відеозйомка📸 І звісно, незабутня атмосфера 🔥 А тепер трішки деталей: ⚜️Для наших улюблених крихіток 🆓вхід увесь вечір, та більше того, на кожну дівчину очікує БЕЗКОШТОВНИЙ ЕКЗОТИЧНИЙ КОКТЕЙЛЬ🍹🍸, а також спеціальна програма від наших сексуальних чоловіків🫦😏( ну ви зрозуміли😉) ⚜️Ті хто завітає до нас на своєму крутому, дорогому авто 🏎️ буде мати змогу залишити його на ВІП паркінгу та навіть попасти у наш відеоролик🤩 ❗️Не забуваємо про строгий FACE CONTROL: діловий, класичний стиль❗️ ⭐️SHINING STAR⭐️ чекає саме на тебе, відірвись на повну🤪🔥 ⌚️Розпочинаємо о 21:00😉