Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Можете мені написати в особисті. Я пошукаю завтра цього рекрутера.
-
Мій чоловік переробляв. Пошукайте, які резюме потрібні для FAANG. Потрібні ваші досягнення.
-
Де знайдете 😅 Чоловік знайшов з допомогою рекрутера. Рекрутера знайшов через Лінкедин.
-
Шукайте роботу заздалегідь і дивіться, що ви зможете собі дозволити на з/п. Мій чоловік знайшов роботу з нормальною з/п в Торонто, а в Ванкувері не більше 90к - це смішні гроші для цього міста, бо там рента ще дорожча, ніж в Торонто і самої нерухомості менше. В інших містах елементарно менше роботи і менші з/п. Але в мене є приклади, як люди знайшли собі роботу в Саскачевані програмістом і їм все подобається. Правда, розваг в місці жодних.
-
Усім привіт, мене звати Наталя. Я майтер манікюру роблю безпечний та якісний манікюр , ставлюся відповідально до своєї роботи . Манікюр + гель лак 40 $ Буду рада знайомству ❤ 📌Місце : Toronto North York ON , Talent Crescent Писати у приватні повідомлення🌸
-
З першого вересня звільняється кімната, в затишному будинку в районі Этобико, цiна 1100$ два парко мясця та велика придомова территорiя