Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Если забрали ты все еще имеешь право ездить в украине, тебе должны были дать справку в замен прав что ты можешь ездить
-
Забрали или лишили? Забирают при любом дтп, лишает суд, у меня забрали права в украине, никаких проблем с получением визы не было
-
В мене словацькі були. Зробив з посольства довідку про видачу, і якщо стаж дозволяє, то така ж процедура як і з Українськими
-
Дякую
-
Я видел примерно 5к$
-
У когось ще пропала мережа? Мобільний оператор freedom
-
Всем привет! Хочу сообщить о мошенниках. Аренда жилья. Заключили договор, взяли оплату согласно договора за два месяца и страховые, через месяц были созданы невыносимые условия и пришлось ради безопасности выехать. Деньги не вернули. Все подробности в личку. Прошу разрешения администратора на публикацию адреса и контактов арендодателя.
-
Всім привіт скажіть будьласка можливо хтось знає скільки приблизно коштують послуги імміграційного консультанта щоб отримати РR
-
Все гарно, два плеча, 100% ані багаж забирати не треба буде, ані реєструвати на наступний рейс. Вас або зареєстровано на стійці в кнопок або самостійно кори відкидав реєстрація (за 24 години до вильоту зазвичай)
-
Треба знати чи один квиток, чи різні. АК можуть бути різними, нічого страшного. На чекіні чи у вашій резервації видно
-
Це DUI Drive Under Influence Не важливо для Канади чи це алкоголь, чи будь-які інші наркотичні речовини
-
Всем Салют! Лечу 15 января в Канкун ( Мексика🇲🇽 ) может кто то тоже планирует лететь и ищет компанию как я Давайте вместе, будет веселее 😉😎 Пишите в ЛС