Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Наскільки я зрозуміла, так. Бо на ринку тільки одна компанія.
-
Да нет, я просто завидую тем, кто не знает, что такое глютен 😀 Коротко - это белок, содержащийся в некоторых злаковых. Глютен делает выпечку более пушистой, поэтому современная мука обогащается дополнительно глютеном. И по идее это вредно.. но если здоровый кишечник, не убитый антибиотиками например, то в меру не навредит употребление выпечки. А вот у кого проблемы, то глютен вызывает очень неприятные состояния -головные боли, туман в голове, вздутие, хроническая усталость..А есть еще и заболевание -целиакия…. Ну это уже не совсем коротко)
-
Вітаємо Marina, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
15.07 или 30.03?
-
Вітаємо Iryna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім добрий день! Я прибула в Торонто тиждень назад, з дня на день народжувати. Шукаю автокрісло для новонародженого і візок. Будь-ласка порадьте Може в когось є і вам непотрібно? Куплю якщо не дорого або зможете віддати безкоштовно Дякую!
-
Хто працює чи знає знайомих, які працюють на ФЕРМАХ. Напишіть мені будь ласка !!!
-
Вітаємо Виктория, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Galina, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрый день. Скажите пожалуйста, как оформиит OHIP в Toronto. С чего начинать? Спасибо!!!!
-
Кому потрібно, скину в приватні посилання на магазин де замовляю cтіки до Айкосa дешевше. Там також є стіки до Глo.