Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, можете підказати як продовжити мою student візу в Канаді? Study Permit в мене вже продовжений але віза закінчиться цього літа
-
ну бесплатного нету, есть один со скидкой но для этого надо получать соц помощь
-
Кто-то получал престо для бесплатного проезда в Торонто ? Отпишитесь пожалуйста 🙏
-
Хмм ну в мене ситуація цікава, я коли їхав домовився за роботу з житлом приїхав і пролетів, але нічого знайшов за три тижні і те і інше
-
Насколько я видел в этом чате из других ответов - в пересечении границы с канадой проблем не будет - вопрос в том выпустят ли ее из украины
-
Що з тією грілкою з Костко робити? Я куплю. Що далі? Як її доправити до України, щоб вона не стала золотою по дорозі?
-
Дуже необачне узагальнення.
-
Багато чого не доходить хлопцям, а в інших у кого сім'ї не тягнуть фінансово допомогти, що робити? Ми робимо фото, повністю показуємо куди йде допомога+ фін.звітність. Наприклад зараз дуже потрібні грілки, в Костко вони коштують 20 баксів ( якщо сейл), якщо кожен купить по одній упаковці, можно відправити, що таке 20$ для Канади? Навіть для українця у Канаді? Але ж, я бачу, що люди тут забули про дім. Краще піти на диско паті в українському стилі й за вхід заплатити і т.д) Я все розумію..ходіть куди хочете, життя продовжується і т.д. але треба не забувати, що вдома коїться. Великі фонди закуповують дорогі матеріали, а ми просимо елементарні засоби тепла. Якось так(( сумно((
-
нема куди, рахунку немає