Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо 👾, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ківі - це агрегатор, і у нас з ним були не приємні ситуації, коли неможливо було щось змінити у самих квитках (дату, багаж, тощо). Тому ми бронювали саме у авіакомпанії. Летіли з Мюнхена, то там квиток на одного обійшовся у 1500, але з жовтня ціни були у два рази нижче.
-
@Dr_EmMi Добрый день А можете скинуть правила на русском?
-
Чек і зміни багажу, все це потрібно робити через авіакомпанію
-
Вітаємо Elena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго ранку. Ми вчора приїхали до Етобіко. Підкажіть будь ласка, як влаштувати дитину в католицьку школу? Я заповнила документи онлайн в st clement минулого тижня, але не отримала ніякої відповіді. Порадьте, що робити?
-
Всем доброго времени суток, все те кто хотят оформить машину без первого взноса,добро пожаловать в наш шоу - рум в Торонто ,быстро и легко оформим вам любую машину,есть новые так же и 6/ у.нужны только права и кредитка . Так же обращайтесь те кому нужна запись на road test G2-G,помогу записать на ближайшие дни, Так же обращайтесь по поводу страховки на авто Торонто Тел 4375662266
-
АВТО/ТЕНАНТ/КОМЕРЦІЙНЕ СТРАХУВАННЯ Усім доброго дня, я пропоную послуги ліцензованого брокера зі звʼязком 24/7 ! Якщо ви зацікавлені у авто/тенант/бізнес страховці, пишіть! Швидко перевірю ціни з усіма страховими компаніями Онтаріо, та оформлю за найкращою ціною. Буду рада допомогти! 437-260-2590 telegram, WhatsApp.
-
Вuрyшaю зaвтpa з Укpаїни, комy пoтpiбнi cтiku до aйкoc/гlо , cигapeтu , eльф bar’и, лiки, продукти - звертайтесь в ocoбисті) 🇺🇦
-
Вітаємо Тетяна 🐳, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вuрyшaю зaвтpa з Укpаїни, комy пoтpiбнi cтiku до aйкoc/гlо , cигapeтu , eльф bar’и, лiки, продукти - звертайтесь в ocoбисті) 🇺🇦