Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Liza, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Пані та панове😎 🔻22 September, 21:00🔻 Намічається дещо грандіозне🤩 А саме ❤️🔥EXTRAVAGANZA SHOW❤️🔥 ✨На вас чекають ✨ Екстравагантні танці від наших танцівників🌴🦚 Запальні треки🎶 Незабутні коктейлі 🍹 І просто лютий двіж🤯 🏎️Для поціновувачів дорогих автівок на території діятиме VIP parking 😏 👸🏼Як і завжди, для вас, наших найкрасивіших дівчат вхід цілу ніч БЕЗКОШТОВНО, а також коктейль у ПОДАРУНОК🍸😍 😌«Shining Star» не забуває про наших військових тому при вході, для всіх бажаючих допомогти ЗСУ – буде скринька, де ви зможете залишити певну суму, яку вважатимете за потрібне. 💸ВХІД: 20$ ❗️19+ 👔Строгий DRESS CODE (класичний/діловий) 📍Адреса: 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4 🔥😏Запалимо цю ніч разом😏🔥
-
я как то заходил - меня послали
-
неа вроде..
-
✅ Сертифіковані переклади для еміграції в Канаду 🇨🇦🇺🇦 Українське Бюро перекладів Fidem Moris ✅Кожен переклад згідно вимог IRCC завіряється афідевітом (клятвою та підписом перекладача) та печаткою Бюро ✅ 5 років досвіду перекладів для провінційних та федеральних програм ✅ Перекладаємо на англійську з української, іспанської, німецької, італійської та інших мов ✅ Ми вникаємо в усі тонкощі ваших документів та дбаємо перш за все про ваші інтереси ✅ Наші переклади заряджені на швидкий розгляд справи та блискавичне отримання PR! Напишіть адміністратору @Anastasiia_FidemMoris і ваш перекладений пакет документів для подачі на PR буде у вас якнайшвидше!
-
Друзі, звіт від підрозділу розвідників. Бійці павербанк і наплічник для транспортування старлінку отримали! Всім, хто долучився, дуже дякують за підтримку і допомогу!!! Я особисто дякую за підтримку і довіру мені!!! Все буде Україна 💪💪💪 Сума збору склала 27100 грн Павербанк Військова зарядна станція SCAT 8L-460 850 Вт.Год 240 000 mAh темно-зелена 23000 грн Наплічник 4000 грн Доставка наплічника Н/п 100грн m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02X5XGTGc6bWer7bQsG2hH8cJH4E8T2LtnisaH5cvo7LbBYqhT4TKfe6wRRpAX5h1Ul&id=100008176775933
-
Я ,мама синочка Назара. Зовсім недавно ми дізналися про наш страшний діагноз який поділив наше життя на ДО і ПІСЛЯ. У дитини спочатку була підозра на апендицит. Потім ми здали аналізи і виявилося що в нього це лейкоз ( рак крові) який вже був в загостренній формі. Тепер його чекає довге лікування хімією. Будь ласка хто скільки сможет кожна грн дуже важлива. Реквізити: 4149500018190382 UA293808050000000262019408078 Mazur Anastasia PayPal Дякую за увагу🙏🇺🇦
-
Вітаємо Irena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня. Вчора дізналась що дитині до 18 років можуть поставити брекети і полікувати прикус безкоштовно. Хто мав такий досвід напишіть будь ласка.
-
@dimasikT [390274478] 📨 Пересилання повідомлень з каналів не дозволено. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 13/09/2023 22:49.
-
Тільки згадували