Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
-
Могу переслать гривну с гривневой карты, отдавать в канадских или амер долларах по курсу что в банке, вчера канадский был 28,32 грн
-
🇺🇦 Вже в ефірі 🚀 Кредитна історія в Канаді CANADA | CUAET 🇺🇦🇨🇦 🎬 ПРИЄДНАТИСЯ 🌐 www.youtube.com/watch?v=Vqcziqy8kE4 📑 Запис залишається по цьому посиланню також
-
Вітаємо Kateryna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня! Їду до Торонто у листопаді по програмі сuaet, так розумію, що маю отримати якийсь бланк про те, що їду по цій програмі, потім отримати сін, відкрити рахунок та подати заявку на допомогу. Підкажіть, будь-ласка, як швидко отримується сін, де його можна оформити у Торонто та у якому банку краще відкривати рахунок? А також чи є проблемою, якщо рахунок я відкрию у банку у Торонто, але потім буду жити у іншому місті, Калгарі, наприклад? Вдячна за будь-яку допомогу за моїми питаннями!
-
Добрый день) Ищу матрас либо кровать , кто продает или отдает напишите мне пожалуйста в личку) Центр Торонто и там поблизости центра ) Спасибо🙂
-
Оу, найс) Скоріше за все я буду летіти спочатку у Саскатун, з пересадкою к Калгарі на 1,5 години, чи є якісь шанси встигнули отримати work permit та sin за цей час?