Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Через револют
-
Добрый день, где можно пройти медосмотр? Подскажите пожалуйста 🙏🏻
-
Прошу адмінів не видаляти дуже корисну для українців інформацію🙏🏻 Цікава подія для майбутніх студентів та їх батьків у Торонто. #cuiasдопомагає #навчанняканада #ukrainiansintoronto 18-19 жовтня 2023 року Ontario College Fair - виставка-конференція коледжів Онтаріо в Торонто. ontariocollegefair.ca На вас чекають: -Індивідуальні інформаційні сесії з представниками коледжів. Планування післядипломної освіти. -Інформаційні сесії стосовно можливості отримати гранти на навчання в коледжах Онтаріо. -Представлення всіх курсів, програм і можливостей коледжів Онтаріо. -Планування кар’єри після закінчення навчального закладу. -Питання-відповіді стосовно вартості навчання. -Можливість поспілкуватися з представниками коледжів, викладачами, студентами.
-
А з TD? Так само можна?
-
Ні🤣🤣🤣я за вас вже все прочитала і знайшла. Бо за півтора року в Канаді і спершу в Альберті, зараз в Онтаріо, вже хто тільки не звертався і знайомі і незнайомі і самі шукали, доки не влаштувались. То знаю на власній шкірі, як все складно! Тому, надаю те, що дійсно потрібно і перевірено😃
-
Так! Звісно це група для підтримки та поділу інформації. То я Вам її і надаю))) як можу! Бо інформація в основному потребує посилань на сайти, а інформативні данні оформлені як picture. Адмін цієї групи не дозволяє це поставити. Тому, і даю корисне посилання, як можу! Група в фейсбуці належить саме офиційній волонтерській організації яка зустрічає в аеропорту Торонто!!! То саме вони Вам і потрібні, бо пропонують заздалегідь заповнити анкету, щоб вони вас очікували. Також розʼяснюють де і які документи Ви зможете із ними отримати.
-
Знайдіть в фейсбуці групу CUAET Вітаємо в аеропорту Торонто, приєднайтеся і перегляньте стрічку. Там дуже багато інформації і відповідей на всі запитання, є також і вебінар де розʼяснюють хто і де зустрічає, як отримати готель, інші документи, є контактні мейли, телефони. Тож, знайдіть і вивчайте
-
Ще зважуйте на стан здоровʼя і шкіри. В Калгарі дуже сухе повітря, потрібне постійне зволоження шкіри. І якщо маєте проблеми із мігренями або чутливі до погодних умов, теж треба зважити. В Калгарі є таке явище, як шинук. Завдяки шинуку, зима там здебільшого мʼяка. Але чутливі люди дуже страждають.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, що треба зробить поетапно по приїзду в Торонто? Я планую летіти з маленьким сином в грудні. Переживаю, чи нададуть нам житло на два тижні. Які перші кроки потрібно зробити в аеропорту? Податися на work permit та sin? А як оформити потім картку в банку якщо проживаєш в готелі? І взагалі як оформлювати будь які документи якщо проживаєш в готелі перші тижні? Щиро дякую за відповідь!
-
Також проживаю тут , і все подобається . Є мінуси і плюси . Але комфортно , навіть поки не думали переїжджати , хіба що подорожувати .
-
дякую
-
Взагалі в Service Ontario, але не в кожному з них є послуга оформлення OHIP, тому краще узнавати про кожний окремо, на 777 Bay Street точно можна.
-
Переїжджали із Калгарі в Торонто. Калгарі дуже симпатичне місто, компактне, зручне, сонячне і літом і взимку. Звичайно, залежить де оселитись..але громадській транспорт розвинен добре. Допомога українцям в Калгарі була краща, страховка від Альберти покриває дантиста, окуліста, 5$ місячний проїздний на громадський транспорт для українців. Церква активна, громада велика. На той момент, житло було значно дешевше ніж в Торонто. Можливості вивчення англійської мови доступні. Є прекрасна підтримка для жінок. Прекрасні школи для діток. Дуже близько Банф і інші курорти в горах, які неймовірні за красою. Наче все добре, але роботи за 7 місяців ми в Калгарі не знайшли, скільки не намагались. Знайшли в Торонто, тому переїхали. З мінусів, дуже багато безхатченків, наркоманів і людей з психічними розладами в Калгарі. Ціни на продукти значно дорожчі, ніж в Торонто, вибір значно менший. Спершу не розуміла чому в Торонто дешевше, як податок GST більший? Потім мені пояснили, що «базові продукти» в Онтаріо взагалі не оподатковуються. Тому, якщо є робота, гарне місто!