Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, потрібні дівчата на «фарбування або ламінування брів» для портфоліо! 🔥 ціна 15$ 📍1928 Lakeshore Blvd Став «+» щоб дізнатися умови або пиши сюди⬇️ instagram.com/hurska_uliana_pm?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Народ всем привет, кто может отдает или продает матрас, отпишите пожалуйста в личку )
-
Здам в оренду Недорого
-
Всем привет🙂 Сейчас нахожусь в активном поиске работы и пока все неудачно. Возможно Вы или Ваши знакомые могут предложить какую нибудь работу? (Не онлайн) Но на данном этапе подойдет практически любая работа🙄 Мне 17 лет Сейчас проживаю в Etobicoke Английский на начальном уровне А-1/А-2 Буду благодарен за любую помощь)
-
📺 Як подати заявку (ІНСТРУКЦІЯ): Нова программа воззʼєднання сімʼї для українців CANADA🇺🇦🇨🇦 ✅ Готуйте свої запитання=) 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=nFOuEeuFvbo 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet 🎙 Доповідач - Bohdana Stepanenko-Lypovyk, ліцензований імміграційний консультант 🔷Створення облікового запису; 🔶Форми IMM (0008, 0008DEP,5669, 5406, 5476, 5475, 0191, 5562); 🔷Питання та відповіді. ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 04 листопада 2023 року ⏰ Час Провінція Альберта - 10-30. 📟 Дата 04 листопада 2023 року ⏰ Час в місті Київ - 18-30.
-
Всем привет🙂 Сейчас нахожусь в активном поиске работы и пока все неудачно. Возможно Вы или Ваши знакомые могут предложить какую нибудь работу? (Не онлайн) Но на данном этапе подойдет практически любая работа🙄 Мне 17 лет Сейчас проживаю в Etobicoke Английский на начальном уровне А-1/А-2 Буду благодарен за любую помощь)
-
Вітаю! Є кімната для 1 ДІВЧИНИ, в аренду в даунтауні з Грудня. Кондо 1+1 + ден, Adelaide & John, 5 хв від метро, та 5 хв від CN tower. В будинку є бассейн, зал, лаунж, терраса BBQ, party toom. Вільна кімнате з балконом, без мебелі, без дверей, але шторка все закриває, якщо є бажання можна переробити. В дені живе ще одна сусідка. 1100$ в місяць all included. Шукаю сусідку з роботою або з випискою із банка про платоспроможність. Ніяких величезних депозитов, оплата лише за перший і останній місяць. Якщо зацікавлені, будь ласка напишіть мені в особисті повідомлення! +4168210375
-
ЖІНОЧІ СТРИЖКИ, ЕТОБІКО Всім привіт, мене звати Ілляна, я перукар, майстер по жіночих стрижках з широким досвідом роботи в Україні. якщо потрібно ідеальне каре - тобі до мене. ціна 40$ працюю на Evans Ave 435 (за потреби на виїзд). писати в особисті або за номером 437 599 6694 мій інстаграм instagram.com/i.ll.yana?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg==
-
Терміново беру епойтмент на здачу водійських прав категорія G2 та G full 437 553 5778
-
Вітаємо Yuliia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇