Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В мене близький друг був на Азовсталі. Отримав важке поранення. Обміняли в перший обмін. Все безкоштовно. Зарплатню отримує. Зараз третє лікування за кордоном. Приймає участь в різних заходах за кордоном для визволення інших побратимів. Ситуації погані є і їх багато, але вони різні. Є ще кілька історій від близьких мені знайомих. Все безкоштовно. Лікувались в санаторії після полону і т.і.
-
А хтось знає як? От що треба зробити? Поступитися цими територіями і потім іншими? Звичайно треба , але питання в тому як це зробити…
-
Вітаємо Anton, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ніхто не проти зупинити війну. Але яким чином? Віддати все що хочуть забрати?
-
Якщо ви дійсно не розумієте «за що», то мені вас шкода.
-
Війна йде не останні 2 роки, а з 2014. І як раз через те, що вже «зупиняли» ми і маємо те, що маємо.
-
Що роблять тут російські боти?!!
-
Типова відповідь для бота, не палися так, бо завдання провалиш. Що там далі по сценарію?
-
То мабуть «цифровая армія сосії»
-
Ми маємо дві опціі. Допомогти в зборі , або не допомогти. Ви чомусь вибрали третю. В мене на війні всі мої близькі друзі. Так, я не там. Але я замість «зради», постійно щось роблю щоб вони скоріше були вдома.
-
Так, ольгінці працюють...
-
Вітаємо Andrii, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇