Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Шукаю АНІМАТОРІВ🤹♂️🎭🎊 на дитячий день народження🎂(діти канадці та українці 70/30), які б погодилися провести свято на бартерній основі. 🤝 Ви 1-2 години розважаєте дітей та презентуєте себе (новий даунтаун). Ми рекомендуємо вас батькам дітей та роздаємо всім присутнім ваші візитівки з контактами. 🗓️Свято відбудеться 12.11.2023 (нд), з 15:00 до 17:00. ✍️Писати в приватні повідомлення.
-
Вітаємо Alena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
опасностей никаких вроде нету, можно у операторов телефонных купить, или же в магазинах по типу BestBuy
-
кредит брать вас заставлять не будут.. если хотите - кешем всегда заплатить можно.. Насчет контракта - без понятия.. Скорее всего да, но можно всегда узнать..
-
Всім привіт) чи є тут адвокати?)
-
Можно иногда найти телефон в кредит с условием что его надо вернуть через 2 года, обычно оно того не стоит но иногда можно найти акции где платишь в месяц 30центов-2 доллара за телефон + телефонный план. Я так пару лет назад брал новый Самсунг за $0.36 в месяц.
-
Хлопці хай🤝 Хто і де міняв резину на зимову? Всюди чергу на заміну від одного тижня, де є Шиномонтаж без черг? Хто знає, дякую
-
Либо знакомые,либо Mr lube там живая очередь
-
гайс у кого есть кореша в америке и они не особо пользуются их фейсбук аккаунтом - лс, куплю. Там чисто для расширения дефолт бизнеса надо пару акков затарить
-
КОСМЕТОЛОГ , Etobicoke/Ruchmond hill Усім привіт! Мене звати Любов , я косметолог з вищою медичною освітою. Працюю на двох локаціях 1)10255 Yonge street Richmond Hill, Ontario 2) 3590 Lake Shore Blvd W Toronto, Ontario Займаюся лікуванням Акне, Пігментації, Розацеа , Купероз, Дерматит. Проводжу процедури : -чистки( механічна, комбінована, ультразвукова) -пілінги( 13 видів пілінгів які підбираються індивідуально під потреби вашої шкіри. Від поверхневого до серединного) -карбоксітерапія 2х видів -проти акне -для вікової та пігментованої шкіри), які можна комбінувати разом з пілінгами для отримання максимального результату. -велика кількість доглядових процедур по типу шкіри. Писати в особисті або за у Інстаграм instagram.com/cosmetics.co.ua?igshid=cnQ0ZHhmNTBoOWY1 Чекаю на ваші повідомлення❣️