Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Там курси по 3,5 год щодня. З носієм мови. Уявляєте скільки б це коштувало якби ви брали приватного викладача? Не всі собі можуть таке дозволити.
-
Можна спробувати повзнавати за курси у сусідніх провінціях. Можливо у вас є хтось з друзів наприклад у Ванкувері хто має таку інформацію. Зможете перед роботою займатись. У нас з нити 3 год різниця. Не знаю чи так можна, але чому б не спробувати.
-
Зателефонуйте в cuias.
-
Вітаємо Oleksandra, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28 Insт - ( online_fitnessd)
-
Вітання! У останньому повідомленні, в якому ви отримали запит паспорта на вклеювання мають бути всі інструкції (до речі, той лист із запитом паспорта потрібно роздрукувати і надіслати разом із паспортом) Йдете на Canada Post і кажете, що потрібно надіслати лист з поверненням назад і купуєте 2 конверти. Все оформляєте і записуєте/фотографуєте трек номер конвертів. На скріні є 2 адреси, я відправляв на courier adress. Приблизно через 2 тижні отримав паспорт із вклеєною візою.
-
Вітаємо Volodymyr, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, чи буде хтось летіти до 17.11 з Лондона в Торонто? Дякую
-
Вітаємо Арина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Є щось типа go bus чи ttc. Але я звичайно просто гуглю адресу і вам показує всі можливі маршрути.
-
А можна email Христини?
-
💼 Документи, для подачі на PR (Permanent Resident)🇨🇦🇺🇦 📑 Перелік документів PR: 1️⃣Підтвердження медичного огляду; 2️⃣ Police Certificate; (Довідка потрібна для заявника їх чоловіка/дружини або сімейного партнера та дітей, які перебувають на їхньому утриманні, віком від 18 років, у тому числі несупроводжуючі) ✅ Для отримання довідки з поліції, в країні з якої вине виїждяли шість і більше місяців потрібно: ✔️ Зайти на сайт - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html; 3️⃣ Підтвердження досвіду роботи Для кожного заявленого стажу роботи обов'язковими є такі документи: довідка або досвід роботи від роботодавця, який має бути офіційним документом, надрукованим на фірмовому бланку компанії (повинен містити ім’я заявника, контактну інформацію компанії [адреса, номер телефону та адреса електронної пошти], а також ім’я, посаду та підпис безпосереднього керівника або співробітника з персоналу компанії),має вказати всі посади, які мав під час роботи в компанії, і має включати наступні відомості: назву посади, обов’язки та відповідальність, статус роботи (якщо поточна робота), дати роботи в компанії, кількість робочих годин на тиждень і річну зарплату плюс виплати; і якщо заявник є самозайнятим, статут або інші докази власності на бізнес, докази доходу від самозайнятості та документація від третіх осіб із зазначенням наданої послуги разом із платіжною інформацією (самодекларовані основні обов’язки чи свідчення під присягою не приймаються підтвердження досвіду самозайнятої роботи). Якщо досвід роботи в Канаді, підтвердження може включати копії податкових квитанцій T4 та повідомлень про оцінку, виданих Податковим управлінням Канади (період часу для цих документів має відображати досвід роботи) 4️⃣ Копія свідоцтва про народження або іншого еквівалентного документа, який підтверджує спорідненість дітей на утриманні з батьками; 5️⃣ Підтвердження освіти (WES); 6️⃣ Паспорти для всіх членів сім'ї; 7️⃣Лист-пропозиція від роботодавця (договір пропозиції про роботу LMIA), if applicable; 8️⃣Свідоцтво про шлюб, розірвання шлюбу (свідоцтво про смерть чоловіка/дружини); 9️⃣Цифрові фотографії; ‼️ ВСІ ДОКУМЕНТИ ПОВИННІ БУТИ ЗАВІРЕННІ 👇 ✔️ ПЕРЕКЛАДО КУМЕНТІВ ⚡️ 📱Імміграція в Канаду t.me/CanadaUKCuaet
-
У меня нет. Сейчас посмотрю если есть визитка и пошлю вам в личку
-
Хто вже подавався по програмі возз'єднання сім'ї? Скільки це коштує? Завірені документи +розгляд заявки.