Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Я Settlement worker, допомагаю людям подаватись. В чому питання?
-
Якісь голодні хлопчики тобі попадаються що по ночах дзвонять 😂🤣
-
Шановні друзі! Ми готові вам презентувати дещо зовсім нове та грандіозне! Ukrainian party – це ексклюзивний український захід який відбудеться в нічному клубі Tea Va See Lounge 30 листопада о 21:00. •Українська музика •Смачні страви •Різноманітний алкоголь •Неперевершені кальяни •Та багато іншого DJ Romanova Фотограф - Alex UA Дрес-код: Забороняється використовувати спортивний одяг. Це вечір елегантності та вишуканості, тому наполягаємо на відповідному вбрані. Вимоги: Прохання не вживати алкогольні напої до нашого заходу, адже в такому випадку охорона Вас не пропустить. Вхід безкоштовний, 21+ Резервація столиків За номером: +1(647) 539 7177 Telegram: t.me/tea_va_see Адреса: 1416 Centre St, Vaughan, ON L4J 8A1
-
Молода дівчина шукає рум мейта дівчину в окрему кімнату в кондо Bloor st East,метро Шерборн 1 хв , метро Блур 7 хв . З середини грудня на 3-4 місяці . Окрема кімната з гардеробною. Велике вікно. Всі необхідні меблі. Є пральна машина , кухонний посуд і техніка. В квартирі живе приємна дівчина з котом. В будинку є спортзал який входить у вартість. Консьєрж, паркінг гостьовий 1300$ (все включено) Пишіть в особисті 🌺
-
Вітаємо Klichko, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
10000 на людину , якщо більше то декларуєте , тому що потім зможете покласти їх на картку і платити за них податки буде не потрібно . Я минулого року так робив . В податковий період CRA у мене запитали скільки я декларував і що це було , сказав savings і назвав суму , все питань не було більше. Обов’язково вказуйте це коли будете подавати на податки
-
Вітаємо Ivan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇