Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Коли ти застрягнеш на 2 неділі у Європу із-за того що твого сина не пустять на літак, потім знайдеш кошти щоб таки купити білети, але друзі спутають останнє місто тому що їх 2 зі схожою назвою. І ти розумієш що ти будеш в 1 перельоті від сімʼї , але коштів вже зовсім нема. А жінка з малою дитиною буде всі ці дні ридати. Тож я подивлюсь, як тобі хтось так скаже чи запропонує - так їдь. Дуже хотів це побачити, але сподіваюсь що такого в тебе не станеться. Бо це дуже жахливо бути в одному кроці і о таке почути.
-
Братан, есть пацаны, они лучше😏
-
Кто то делал лицензию для работ на высоте? Как ее оформить?
-
Было бы желание
-
🥲до сто доїде ? 😂
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5167619610273042 Скрутний Сергій) Також є PayPal [email protected]
-
Вітаємо Анастасія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо MIshaill, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Что надо сделать людям в этой группе или конкретно мне? Поговорить с авиакомпанией которая не пустила сына? С друзьями которые натупили с городом? Что-то другое? Ты не обижайся. Я просто посыл твоей фразы "надо добраться до Фредерикшна" наверно не уловил.
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, чи є в Канаді мобільні оператори з якими не потрібно заключати контракт? Щоб сімка працювала, як в Україні, хочеш користуватись інтернетом і телефонувати - платиш, не хочеш - не платиш, і при цьому можеш отримувати смс і приймати вхідні дзвінки (безкоштовно)