Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо AndriiD, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Volodymyr, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Владочка❤️, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
@volkonovskal [606628829] переслав повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 09/01/2024 01:09.
-
Привіт! Хтось подавався на повернення коштів за medical exam? Якщо так, надішліть посилання, будь ласка🙏🏻
-
Вітаємо Andriy, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Шукаємо контент мейкера для сторис/reels (Instagram)! 🎥 Пишіть в особисті повідомлення 📩
-
Вітаємо Tetiana, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
на кисточках не разу не видел, на холсте тоже 🤭
-
Вітаємо 🆗, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі! Вкотре помічаємо, що українське ком’юніті найкраще. Переконані, що наша вечірка у вас залишиться в пам’яті надовго і в нас також. Ми щиро раді, що на наші вечірки приходять саме такі люди. Ви можете переглянути фотозвіт, який ми підготували для вас www.facebook.com/share/p/uQcd7qm49scGEmj4/?mibextid=I6gGtw А також оголосимо деталі наступного нашого заходу вже зовсім скоро. Цінуємо кожного!
-
Привіт Я шукаю репетитора з англійської мови для себе В мене другий рівень Було добре вечірні заняття Я готовий заплатити Торонто Етобіко Міссіссага Буду вдячний за відповідь)
-
А що за магазин на St Lawrence? Як називається?