Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
-
Шановні батьки та діти❤️❗ Мене звати Яна, і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися😍 Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів з програмування. На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: Основи програмування Введення до Scratch або Python 🎨Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. 🎮Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft☺️ Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти🤩 Запис відкритий до 20.01 Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"
-
Вітаємо Макс👽🎧, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всем здраствуйте кому нужен каркас под матрас Queen, остальная информация в ЛС .
-
Всем привет 19 января лечу из Лиссабона в Торонто Могу взять документы и маленькие вещи
-
Our Company hiring 🍁🇨🇦 🇨🇦🇨🇦 Currently we are offering work from home online in CANADA ONLY 🇨🇦 Job Type : Part-time/Full-time Remote (Data Entry, Handle Mails & Customer Services).. Schedule: Monday to Sunday. Pay-$25/hr No exprience necessary; Male or female; IF intrested text me here on telegram for more information!!
-
Вітаємо Світлана, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Здравствуйте, для получения ПИАРА нужно сдавать тест по английскому языку??
-
Это с двумя спальнями, она была отремонтирована, отремонтирована, две спальни полностью меблированы, полностью оборудованы всем необходимым для стирки, всеми удобствами, интернет-телевидением все включено. 3400 долларов в месяц, полностью меблирована, все включено.