Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо МАРЯНА, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
🌚🌚
-
Наэбос
-
Шукаю Укр/рус мовного бухгалтера 🌚💲
-
Привіт усім🌟 Мене звати Наталія, і я готова допомогти вашому бізнесу розвиватися та виходити на новий рівень з наступними послугами: 1️⃣ Створення онлайн-магазинів та сайтів-візиток. 2️⃣ Дизайн логотипів та бізнес-карток. 3️⃣ Налаштування розсилок (email, SMS, Instagram). Якщо ви мрієте про потік клієнтів онлайн — це ваш шанс! Просто пишіть мені у приват для консультації, і ми разом знайдемо ідеальний шлях до успіху для вашого бізнесу!
-
В наявності вироби з високоякісного медичного золота, виготовлено в Україні. Не бояться води та високих температур. Найкращий подарунок комусь або собі улюбленій!
-
+16473933414 Наталія. Рекомендую
-
Вітаємо Alex, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня. Може хтось сказати клініку щоб пройти медичний огляд, так як тільки приїхав в Канаду. Etobicoke, Mississauga або Toronto. Дякую.
-
В даунтаун хомлеси всюди Вам потрібно від'їхати трохи в сторону Етобіко хоча б в район іслінгтона
-
Скажіть будь ласка для того щоб отримати work permit потрібно пройти медичний огляд?
-
Шукаю житло з початку березня. Буду вдячна за можливі варіанти.