Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Svitlana, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
@RealtorGTA [686679167] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 17/01/2024 15:17.
-
turo.com/ca/en
-
Я не хочу з вами сперечатися, я не платила, моя родина не платила, мої знайомі не платили. Платили тільки ті, які не мали реєстрації проживання, але це питання вирішується за 30 хв. в українському ценрі допомоги. Там дадуть адресу (якщо ви її офіційно не маєте)та направлення на проходження медичного обстеження і все. 😊
-
Добрый день, очень нужна ваша помощь. Хочу попробовать работать на Амазон, открыть свой сайт, но нет понимания как и с чего начинать. Возможно кто то знает как это делать, и сможет помочь информацией. Или возможно знаете к кому можно обратиться. Буду очень благодарна за помощь 🙏
-
Service Canada Centre
-
ЧОЛОВІЧА коротка СТРИЖКА БЕЗКОШТОВНО. МІССІССАУГА Салону, де я працюю (НЕ для мене, уточнюю) потрібні моделі для навчання, яке відбувається під керівництвом та за безпосередньої участі досвідченого майстра. Від вас - бажання та трошки більше часу. Локація - 1420 Burnhamthorpe Rd E Unit 102, Mississauga Телефон для запису: +1 (647) 609-5142 Арсена