Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт! Задається дві кімнати для 1 людини в кожну з 1 лютого. В чистому, сучасному будинку зі свіжим ремонтом, в якому є все необхідне і як бонус: дружня компанія, винний холодильник, тераса та задній двір! 📍 Etobicoke, Donnybrook Lane: 5 хвилин до зупинки автобусу 5 хвилин супермаркет 24/7 3 хвилини Tom Riley Park 15 хвилин до метро (автобусом до 10) - 💰1100 CAD + комунальні (більша кімната) - 💰1000 CAD + комунальні (менша кімната) *(завдаток 1100/1000) Додаткові 📸 надішлю в особисті. P. S. Є можливість перекупити меблі, у хлопця який зʼїзжає.
-
@svitlana_zin [692302766] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 21/01/2024 02:04.
-
Доброго дня, дівчата) Запрошую вас в чат, де ви можете розповісти про себе, свої послуги, досвід і т.д безкоштовно) Якщо цікаво, приєднуйтесь🙌 t.me/TorontoGirlsHub1
-
В Англии
-
Добрий вечір, продаю новий жіночий столик у кімнату, купувала за 150$ + 15$ податок, живу в North York, пишіть, відповім на будь-які питання
-
Вітаємо Dannl, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста насчёт данной ситуации: Мы с мужем получили визу по программе cuaet. Я украинка, он иностранец. По прилёту в Торонто до 31.03.24 нам обоим выдадут wp? Так как у мужа не украинский паспорт, нам не откажут в помощи с жильём на первое время(естественно если будут места)? Заранее благодарю за ответ
-
Наче якщо разом то все ок. Можливо це залежить від настрою офіцера, але має бути все ок.
-
Знайди собі дівчину і угомонись. Ну серйозно. Про що б в чаті не йшла мова якщо є подібний коментар то всі знають хто автор.
-
Курение 🚬 убивает. Выбрось их
-
Привіт усім! Якщо ви замовляєте uber, з вас стягнуть високу плату, але я можу підвезти вас за розумною ціною, просто напишіть мені, куди ви хочете поїхати? Коли ? Скільки людей . Я розрахую вартість проїзду, буду надто розсудливим і постараюся бути готовим до вашої пропозиції, просто повідомте мені, чи потрібна вам якась поїздка. Економте свої гроші, незважаючи на те, що ви користуєтеся uber