Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
И мне пришлите пожалуйста
-
Всім привіт) Шукаю попутників, бо самій летіти страшно🙈✈️ Можливо хтось також планує летіти в березні з Варшави в Торонто? А саме 08.03. Вірю в силу інтернету🙌🏻 Також шукаю де можна зупинитись на тиждень(не за всі кошти світу), бажано в районі Downtown з 8 по 15 березня🥹 Буду вдячна за інформацію🙏🏻
-
Вітаємо Karina, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо undercannabis, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Іва, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Booking
-
Привіт!я викладач англійської із 25 річним стажем,працюю у Торонто,в основному онлайн,перше заняття безкоштовне,година 20 $,можливі парні та групові заняття
-
Доброго дня) Мене звати Наталя, я смм спеціаліст з досвідом роботи 1,5 роки. Працювала з більш, ніж 10 клієнтами - як особистими брендами, так і комерцією. Зараз вдосконалюю свої навики та проходжу поглиблене навчання. Для відпрацювання навиків пропоную свої послуги (повне та неповне ведення) за зниженою ціною. Якщо цікавлять деталі, портфоліо, кейси - пишіть в приватні повідомлення😊
-
Вітаємо Виктор, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇