Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня , скажіть будь ласка, хто недавно перевозив тварин до Канади , чи не змінилось нічого , паспорт, чіп , вакцина і справка за 48 годин , вірно?
-
Вітаємо Vik, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт. Шукаю кімнату в таких містах як ( Місссіауга, Этобико та Оквіл ) для двох осіб ( дівчина та хлопець ( 22 /24 р. Шкідливих звичок не маємо, тварин не маємо ). Шукаемо кімнату( в приорететі мебльовану ), чи якусь квартиру по типу ( студія ). Якщо в когось є знайомі, чи є варіант. То я готовий подивитись. Пишіть в особисті повідомлення. ( С приемлимовою ціною.
-
Вітаємо Olena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт👋я планую переїзд з 1го липня і хотіла б пожити з кимось, тому шукаю потенційну сусідку/roommate. Щоб нам в подальшому було комфортно жити разом, то можемо познайомитись і подивитись чи заходимось вайбами/поглядами на життя і таке інше. Будемо обирати житло разом :) 👩🏼Про мене: Мені 24 роки. В Торонто вже майже рік, маю стабільну офіційну роботу. Люблю теніс та настільні ігри, але також відкрита до будь-яких інших активностей :) Не курю, не пʼю, з повагою відношусь до обговорених правил. Завжди за те, щоб обговорити все відкрито і прийти до сумісного рішення Також за те, щоб попереджати про гостей 🏙️ Про наше потенційне житло: 1. 2 bedroom з окремими ванними 2. Або в Даунтаун, або зі зручною транспортною розвʼязкою до union (без пересадок, я маю на увазі) 3. Я думаю, що по грошах має вийти 1300-1500 з людини 4. Поверх мені не має значення 5. Я б хотіла мебльовану квартиру, але знаю, що то рідкість, тому ок і не мебльована (але перевага мебльованій 😅) 👱🏻♀️Щоб я хотіла бачити в сусідці: 1. Вчасно платиш за квартиру/bills 2. Маєш офіційний заробіток 3. Не куриш 4. Попереджаєш за гостей 5. Прибираєш після себе (навіть якщо не одразу, але не через день)
-
-
Вітаємо Михаил 🌈 ☘️, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇