Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Прилетаю 16-го на 2 недели, если есть новенькие кто тоже имеет желание исследовать город или из местных, кто не против показать интересные места, пишите в личку. Мне 28 лет, интересует: кулинария, активный отдых, философия, спорт, психология, лыжи. Живу на Мальте. С меня приглашение в гости и тур по Мальте🤗
-
Добрый день,ищу работу Есть 2 лицензии на работу на высоту,есть разрешение на работу от Онтарио (работал немного помощникомустановщика окон,констракшин(работать могу со всеми тулсами),делал андерпинг,ватерпруфинг,клал дренажные трубы,изоляции бассейна,демонтаж,гипсокартон Парень 25 лет не пью,не курю
-
В Оквиле есть "столовая" польская. Там обед стоит 22$+/- Прям домашняя еда, первое, второе, супы есть. Супермаркет Starsky, прямо в его здании
-
Привіт всім !! Сподіваюся, у вас все добре. Я веб-розробник і дизайнер. Я відіграв важливу роль у впровадженні просунутих інтерфейсних рішень розробки за допомогою інтеграції React, Tailwind CSS, Bootstrap та API. Моє володіння технікою керування станом, хуками та маршрутизатором React забезпечило плавну навігацію між різними сторінками, покращуючи загальну взаємодію з користувачем. Я успішно співпрацював із зацікавленими сторонами, щоб створити надійні веб-рішення, оптимізував веб-сторінки для різноманітних пристроїв і проводив регулярні оновлення, забезпечуючи включення найновіших функцій і вдосконалень. Я шукаю роботу або будь-яку роботу, чи можете ви мені допомогти? Також я готовий розробити портфоліо чи сайти для вашої компанії
-
К полякам, там все вкусно, не фастфуд и близко.
-
В Ниагаре был, но вот "двух позитивных человек" заинтриговали) Вы недавно в Канаде и ездите по достопримечательностям? Если да, то я буду третьим позитивным человеком, давайте объединяться и ездить вместе)
-
Жіночі костюми з українською символікою, льон,oversize-50$
-
@slonOdesa [5936871723] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 16/02/2024 09:11.
-
🅱️ітаю! Запрошуємо вас до нашого телеграм каналу- Новини нерухомості України. Тут ви знайдете найсвіжіші новини та корисні поради для покупців і власників нерухомості. Розкриваємо таємниці вибору ідеального житла, ділимося інсайтами щодо ринкових трендів та надаємо корисну інформацію щодо обслуговування власного майна. Приєднуйтеся!
-
Вітаємо Sergio, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Ali, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
@slonOdesa [5936871723] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (2/3) ❕ до 16/02/2024 12:12.
-
🅱️ітаю! Запрошуємо вас до нашого телеграм каналу- Новини нерухомості України. Тут ви знайдете найсвіжіші новини та корисні поради для покупців і власників нерухомості. Розкриваємо таємниці вибору ідеального житла, ділимося інсайтами щодо ринкових трендів та надаємо корисну інформацію щодо обслуговування власного майна. Приєднуйтеся!