Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
😂😂🤙
-
Вітаємо Діана 🦋, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Хто хоче завтра класно час ввечері провести? У нас звільнилось 2 місця на акторське заняття для новачків ) даунтаун Пишіть в особисті за деталями , віддамо з хорошою знижкою
-
Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео), еІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Були в відпустці
-
Я летал через Иландию из Хамильтона. Все ок.
-
Вітаємо Yuliia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
напишіть мені в приват,бо маю таку знайому ,а сама працюю із питною гіалуронкою та поліпептидним колагеном.
-
я можу допомогти схуднути)))Мааю бомбезну детокс програму!!
-
Вітаємо Soft, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
А, ми з вами колись переписувались. Ви рекламуєте якісь бади. Я вам написала що мене це не цікавить.