Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
У мене просто поганий настрій. А завтра все ще не субота.
-
@olha_korniienko [699208968] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 16/02/2024 07:14.
-
І з приводу чистоти мови в групі я абсолютно серйозно. Дуже не приємно читати повідомлення людини яка відстоює свою правоту словами "ідіот, шляпа чи ще щось". Сподіваюсь моя думка з цього приводу зрозуміла, ок?😐
-
Вітаю.🤷♀ Надобраніч.
-
Доброго дня, хто знає варіанти житла куди можна заїхати прям зараз напишіть будь ласка в особисті. Дівчата, можливо хтось хоче знімати кімнату разом - також відкрита до такого варіанту.
-
Усі привіт. Підкажіть будь ласка для того щоб зробити medical Exam потрібна health card? Дякую
-
Ні. Хелс кард вам вишлють якраз після медкомісії. А потім ви цю хелс кард берете щоразу як йдете до лікаря.
-
Я думала пластикова карта видається тільки після мед комісії. Вибачте
-
Мені хелс кард вислали були спочатку а потім через 5 тижнів я пішла робити той med exam щоб можна було повернутися до Канади. Я питаю для батьків. Бо вони хочуть повернутися у червні.
-
Щиро дякую! І вам❣️
-
Гарного дня. Завтра субота. Нарешті🥳
-
Так, дякую)
-
Все ок. Тепер і ви це знаєте 💋❣️
-
Вітаємо Английский - Легко 🇬🇧, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇