Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо KARIMAN, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео! ЯКЩО Є СУМНІВИ МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ!!!!
-
Henry Fisher [6832810192] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 23/02/2024 09:01.
-
Having someone like you is not just a great motivation but also put in the best to get the work so honestly eserve nothing but appreciate thanks for the work well done I was told every achievement begins with a decision to try. Ignorance destroy so many opportunities,I’m a victim but I have earned through the right person ⤵️ ⤵️ ⤵️ ⤵️ ⤵️ t.me/+QbuijTzLCuAzNTU0
-
@X2Y01 [5110455624] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 22/02/2024 10:06.
-
Вам сподобається цей морський бій! Разом із UNITED24, Monobank та Лаченом запускаємо перший збір на легендарні морські дрони СБУ — Sea Baby! Мета — зібрати 297,5 млн грн на 35 човнів, які знищують російський флот. У 2022-2023 роках вони уразили 9 російських суден та символ окупації — Кримський міст. Sea Baby несе 850 кг вибухівки, йде до 90 км/год на відстань 1000 кілометрів. Щоб вам було приємніше донатити, до проєкту долучився постійний партнер UNITED24 — «Аврора». Серед усіх учасників збору розіграємо 36 карток mono+aurora. На 35 картках лежить по 100 000 грн — виграти таку можна за внесок від 100 грн. Ще на одній лежить мільйон гривень — виграти його можна за пожертву від 1000 грн. За внесок 8,5 млн грн можна дати човну ім'я. Бізнеси, долучайтесь! Погнали! За всіх наших! За нашу землю! За наші моря, які мають бути чистими від російського непотребу! ЦЕ — МОРСЬКИЙ БІЙ! ТВІЙ ДОНАТ — ТВІЙ ХІД. БАНКА send.monobank.ua/jar/7K3pYkweXt