Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Евген, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт. Продаю своє авто: 2009 Dodge Journey SXT (Selling - AS IS) 7-місне авто, Передній привод, 2.4L, Автоматична коробка передач 216 тис. пробіг Регулярна заміна масла та тех. обслуговування Машина їздить добре, але наразі необхідний ремонт підшипників та crank-сенсору В комплекті йде нова зимова резина та Michelin всесезонна резина Ціна - $3500 (готівка, торг присутній) Якщо необхідно більше додаткової інформації або бажаєте зробити огляд - пишіть в особисті
-
Вітаємо Богдан, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Дешево !! 10тыс грн
-
Продам билет Toronto-Dublin-Berlin 5марта с местом. Цена договорная
-
Вітаємо O.G, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Anna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Вітаємо Діана, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Nataly, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Кімната у Торонто заїхати можна 1-го Березня. Локація: Yonge/Eglinton -Метро і автобуси через дорогу магазини і супермаркети в будинку. Також в будинку є сауна та басейн. -Адреса: 411 Duplex ave Ціна: 1100$ ( інтернет та комунальні включені у вартість)
-
,боюсь довго чекати доведеться. Вона пробує виїхати майже щодня, але щось не складається😂