Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Руслан, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Liubov [6233682587] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 27/02/2024 09:24.
-
Вітаємо Давід, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт! Я - Альбіна, викладачка англійської з 10-річним досвідом Мої випускники володіють англійською чудово досягли вражаючих успіхів. Приходьте на безкоштовний урок, і я обіцяю створити комфортну та затишну атмосферу Долучайтеся, і відкрийте для себе новий рівень вивчення мови з комфортом та задоволенням!
-
Зал бойових мистецтв шукає дівчину на рецепцію з понеділка по пʼятницю ! Toronto, North York Знання англійської В2 і вище Досвід роботи на подібній посаді За детальнішою інформацією телефонуйте за номером від 9:00 до 18:00 Надсилай своє резюме⬇️❤️ +1 (416) 880-6972 - Mr. Joe
-
Доброго дня, можливо хтось буде летіти з Берліна до Канади найближчим часом, чи не могли б ви супроводжувати одного дідуся під час проходження контролю вже в Канаді? Дякую!