Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В нас допомога с резюме безкоштовна.
-
Вітаємо Konstantin Online Fit, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день 😊 Підкажіть , будь ласка, 25 березня я переїджаю з України в Торонто (2 особи ) Які зараз дії по приїзду після того, як отримали ВП в аеропорту? Чи можливо знайти безкоштовне житло в Торонто, хоча б на тиждень Буду неймовірно вдячна за Вашу відповідь 🙏🏼
-
@RemotEmployees_Inna [6629591111] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 13/03/2024 14:45.
-
🏗Шукаємо будівельника у Торонто! 🚧 Місцезнаходження: Торонто, Канада 🇨🇦 Ми пропонуємо: - Можливості працевлаштування у сфері будівництва - Супровід у процесі працевлаштування Умови: - Досвід роботи не потрібен, але буде перевагою - В даний час знаходиться в Торонто або готовий переїхати. 👷 Зацікавлені? Пишіть нам у Telegram = >✉️ t.me/RemotEmployees_Inna для отримання додаткової інформації!
-
Вітаємо Алина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Lili, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Кому нужен слот на детский паспорт ? Торонто есть слоты сейчас
-
Всім привіт) Можна поїхати на Ніагару сьогодні, погода чудова) Пишіть в особисті, по 50$ з людини) Є 4 місця)
-
Есть пару свободных комнат Этобико Джорж стрит Комната на под селение для девушки +1 (437) 557-3255 Марина
-
Вітаємо Ангеліна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Ruslana, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
❗️1 bedroom apartment❗️ Здається 1 кімнатна квартира в Mid Town, через дорогу від метро St Clair. В пішій доступності 5хв все необхідне: аптеки, продуктові магазини, школа, всі банки, шоперс, доларама, піцерії, лсбо, мак і т д. Будинок знаходиться біля парку та лісу. Район дуже тихий та спокійний, безпечний. Сусіди привітні та дружелюбні. В квартирі є вся необхідна техніка, пральна машина та сушарка. Квартира двоповерхова, на другому поверсі велика тераса. Щомісячна оплата 2300$+ світло, за світло приблизно виходить 30-40$ на місяць. За деталями та фото звертайтесь в приватні повідомлення.
-
Доброго дня!Пропоную уроки англійської мови онлайн.Індивідуальні уроки англійської-ваш ключ до успіху! Професійний досвід (25 років) та гнучкий індивідуальний підхід.Викладач із сертифікатом IELTS,перше пробне заняття безкоштовне,на якому ми визначимо ваш рівень.Якщо вам цікаво, звертайтесь в особисті,будь ласка